Patiënten die (langdurig) worden opgenomen in het ziekenhuis missen regelmatig leuke of belangrijke momenten in hun leven. Met VisitU hoeft dat niet meer! Met behulp van een Virtual Reality-bril kan een patiënt levensecht contact leggen met familie en vrienden. De patiënt kiest zelf op welke plek hij of zij wil zijn en kijkt 360° om zich heen. Thuis bij het avondeten, op een verjaardagsfeest of in de les.

Patiënt – 14 jaar:
‘Wauw! Dit is zo echt. Veel beter dan ik had verwacht.

Dr. Bas Zegers – Maxima Medisch Centrum:
‘Ziekenhuisverblijven zijn heel stressvol, zeker voor kinderen. Positieve influencers zoals visitU zijn belangrijk om het herstel van de patiënt te verbeteren.

Hoe werkt het?

De 360° VR-ervaring van VisitU vindt plaats via een livestream. Eerst wordt een speciale 360° camera geplaatst bij de patiënt thuis, in de klas, op een feestje of waar dan ook. De patiënt kan vervolgens de beelden zien die de camera vastlegt met behulp van de VisitU-applicatie voor de smartphone. De VR-bril van VisitU maakt de levensechte ervaring compleet.

Ervaar het zelf!

Wil jij je patiënten ook even laten vergeten dat ze in het ziekenhuis zijn? Geef ze de kans om weer thuis op de bank te zitten met familie en de hond! Wij vertellen je graag meer over het gebruik van VisitU, de kosten en de algemene voorwaarden.