Patiënten en partners positief over inzet keizersnede VR video

Het Maxima Medisch Centrum heeft onlangs een onderzoek (randomized-control trial) gedaan naar het effect van de keizersnede VR voorlichtingsvideo. Het onderzoek laat zien dat maar liefst 85% van de patiënten en 79% van de partners zich beter voorbereid voelen op een keizersnede na het kijken van onze Infor-Med VR video. Een mooi resultaat! Wil je… Lees meer »

Bekijk >

Infor-Med op KinderAdviesRaden dag

Een zaal vol jeugd vertellen hoe VR video’s angst en stress kunnen reduceren, hoe mooi is dat? De KinderAdviesRaden van ruim 15 verschillende ziekenhuizen kwamen op 16 november bijeen in het Erasmus MC, georganiseerd door Stichting Kind en Ziekenhuis. Onze collega Claudia van Roosmalen mocht vertellen over de waardevolle bijdrage die de patiëntenvoorlichtingsvideo’s in VR… Lees meer »

Bekijk >

Nieuwsbrief Oktober: vernieuwing Infor-Med

Met trots presenteren wij de eerste nieuwsbrief sinds de overname van Infor-Med door Acknowledge Health. Wij hebben achter de schermen hard gewerkt om een aantal zaken scherper neer te zetten en de digitale aansluiting op het patiënt-informatieproces te optimaliseren. We wensen je veel leesplezier!

Bekijk >

In het nieuws

RTL Nieuws
PmnwCf4b-125x125
download-125x125
ed-125x125