Nieuwsbrief Oktober: vernieuwing Infor-Med

Met trots presenteren wij de eerste nieuwsbrief sinds de overname van Infor-Med door Acknowledge Health. Wij hebben achter de schermen hard gewerkt om een aantal zaken scherper neer te zetten en de digitale aansluiting op het patiënt-informatieproces te optimaliseren. We wensen je veel leesplezier!

Bekijk >

Opname dag nieuwe video stamcelafname

Hoe verloopt voor een patiënt het hele traject van een stamcelafname? De opnames van onze nieuwste patiënten voorlichtingsvideo in Virtual Reality over stamcelafname hebben van de week plaatsgevonden bij het Maastricht UMC+ in samenwerking met de afdeling hematologie. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Bekijk >

Nieuwe video! Ablatie bij hartritmestoornissen

Vandaag de feestelijke première van de Infor-Med patiëntenvoorlichtingsvideo over ablatie bij hartritmestoornissen in het Maastricht UMC+, inclusief rode loper. De intensieve samenwerking met Biosense Webster (Johnson&Johnson) en het Hart- en Vaatcentrum van het Maastricht UMC+ heeft een resultaat opgeleverd waar we trots op zijn! Volgende stap is het inzetten van de video in de zorgstraat… Lees meer »

Bekijk >

In het nieuws

RTL Nieuws
PmnwCf4b-125x125
download-125x125
ed-125x125