Wij streven ernaar om de efficiëntie en veiligheid van de zorg te vergroten en patiënten en hun familie een groter gevoel van tevredenheid te bezorgen. Door de kennis over een behandeling of ingreep te verbeteren, ervaren patiënten over het algemeen minder angsten en nemen ze de regie over hun eigen behandeling weer terug. De emotionele overdracht is vereenvoudigd en de tijd in het ziekenhuis wordt verkort.

Voor de producties van nieuwe video’s werken we samen met patiënten, zorgprofessionals en leveranciers. Zo creëren we VR-voorlichtingsvideo’s die aansluiten bij de informatiebehoeften van de patiënt én die medisch inhoudelijk zijn gevalideerd. Samen komen we tot een beter resultaat!

Acknowledge Health Innovation

Met een unieke combinatie van diensten en oplossingen helpt Acknowledge Health Innovation mensen en organisaties bij het verbeteren van hun zorgverlening. Ons unieke team heeft zowel zorginhoudelijk ervaring als technologische kennis. Doordat we ons kunnen inleven in zorgprocessen én de techniek achter innovaties kennen, vinden we de best passende oplossing voor zorgorganisaties. Bovendien werken we samen met gedreven experts en marktleiders in de technologie. Infor-Med en VisitU passen perfect bij onze visie en expertises. Wij zijn trots dat we deze diensten mogen aanbieden bij onze klanten!

Acknowledge Health Innovation is onderdeel van Acknowledge, een ICT-dienstverlener die organisaties ondersteunt met de toepassing en begeleiding van ICT-oplossingen en -diensten.

Bedenker en oprichter dr. Stefan van Rooijen:
‘Als we door de ogen van de patiënt kijken kunnen we de gezondheidszorg anders inrichten. Zodra we weten wat de patiënt voelt en denkt, behandelen we hem of haar heel anders.

Mede-oprichter dr. Gerrit Slooter:
‘We halen de toekomst naar voren door innovaties in de zorg daadwerkelijk te implementeren.

Partners