Bibliotheek

Word lid van onze bibliotheek

Alle 360° VR-video’s zijn te vinden in onze online bibliotheek. Voor een vast bedrag per maand heb je als ziekenhuis toegang tot alle gevalideerde voorlichtingsvideo’s in de bibliotheek, zodat je patiënten onbeperkt video’s kunnen bekijken. Bij het lidmaatschap ontvang je een specifieke inlogcode, waarmee zorgprofessionals en patiënten zelf toegang krijgen tot de bibliotheek. Het is voor patiënten en hun naasten mogelijk de video’s thuis te bekijken op hun smartphone of laptop. Voor de ultieme beleving adviseren wij echter om de video’s te bekijken met een VR bril.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het lidmaatschap.

video_maken

Maak een nieuwe video

Is jouw gewenste video nog niet beschikbaar in de bibliotheek? Laat het ons weten! We horen graag jouw ideeën, zodat we deze uit kunnen werken tot nieuwe medisch gevalideerde VR-voorlichtingsvideo’s. Hiervoor werken we graag samen met zorgprofessionals en patiënten uit jouw zorginstelling. Regelmatig is hier ook een leverancier bij betrokken. Wij verzorgen het hele proces, van script tot interviews en van productie tot validatie.

360VR

Vind de beste VR-bril

Wij adviseren je graag over de juiste VR-bril voor jouw patiënten. We vinden het belangrijk dat ze een unieke beleving hebben ter voorbereiding van de behandeling of ingreep die hen te wachten staat. De juiste bril gevonden? Bepaal dan of je de bril zelf wil aanschaffen, of dat wij deze startklaar voor je maken.

DSC_0306
implementatie

Implementeer in het zorgproces

Het gebruik van de VR-voorlichtingsvideo’s moet worden geïmplementeerd en ingebed in de bestaande zorgprocessen, zodat het niet vergeten wordt en elke patiënt hiervan kan profiteren. Je wil ten slotte niet dat de bril na een maand al in de kast belandt. Het is dus belangrijk dat de zorgprofessionals in jouw organisatie weten hoe ze de VR-brillen moeten gebruiken en wanneer ze deze in kunnen zetten. Wij begeleiden je in dit proces. Samen kijken we naar het huidige zorgproces, om vervolgens de implementatie te organiseren en coördineren. We faciliteren workshops en ondersteunen jouw afdeling of ziekenhuis om medewerkers kennis te laten maken met de technologie en het gebruik.

Benieuwd wat we voor jouw zorginstelling kunnen betekenen? We vertellen je er graag meer over!