Bekijk hier de mogelijkheden binnen ons VR platform en voeg waarde toe voor uw patiënten

Icon-02

VR kit

bestel-vr-kit

Tekengebied 1 kopie

Beleef

beleef-vr-zelf

Icon-03

Onderzoek

onderzoek

Icon-01

App

app

Icon-04

360°VR Video’s

videos

Icon-02-blauw

Bestel een VR kit

Interesse in de mogelijkheden van virtual reality voor uw patiënten? Neem dan met ons contact op voor een VR kit. Indien u een VR bril wilt bestellen bent u ook bij ons aan het juiste adres. Zowel kartonnen brillen, hard plastic brillen en geïntegreerde systemen zijn bij ons in gebruik. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor passend advies.

Icon-06

Beleef VR zelf

Om mensen te overtuigen van de kracht van virtual reality laten wij ze de ervaring zelf  beleven. We bieden patiënten, bezoekers en medewerkers de unieke mogelijkheid om de nieuwe wereld te ervaren. Wat dacht je van je even helemaal thuis voelen met live virtual reality (VisitU). Op safari gaan in Afrika, of de operatiekamer van binnen bekijken? Vraag bij ons de vele mogelijkheden na.

Icon-03-blauw

Onderzoek

Het is belangrijk om de waarde van virtual reality te onderzoeken. Onderzoeksgroep MedVR kijkt naar uitkomsten zoals informatievoorziening, angstreductie en tijdbesparing. Op deze wijze kunnen we zorgen voor gerichte inzet van virtual reality voor patiënten. Wil jij meehelpen aan onderzoek of heb je een eigen idee? Neem dan contact met ons op.

Icon-01-blauw

App

In onze app vindt u alle 360 graden virtual reality video’s. U kunt de video’s bekijken in virtual reality modus of in een ‘normale’ 2D view. Ieder ziekenhuis heeft zijn eigen omgeving om video’s te uploaden. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS telefoons voor een optimaal gebruikersgemak.

Icon-04-blauw

360°VR Video’s

Tijdsbesparing, angstvermindering en verbeterde informatievoorziening. Dit zijn enkele doelen van de inzet van onze 360 graden virtual reality video’s. Video’s die wij aanbieden zijn bedacht voor en door patiënten en beschrijven over het algemeen behandelingen die niet in een folder uit te leggen zijn. U kunt hierbij denken aan een een kijkoperatie, het afzagen van gips, het MRI onderzoek enzovoorts. De video’s zijn in te zetten zowel bij de patiënt thuis, als in het ziekenhuis, of gekoppeld aan het patiëntendossier.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op!