Missie

Het verbeteren van kennis over behandelingen stelt de patiënten in staat hun angst te verminderen en zelf regie te nemen in de behandeling. Hierdoor wordt de efficiëntie en veiligheid in de zorg verhoogd en is de tevredenheid van de patiënt en zijn/haar familie groter. Emotionele overdracht wordt vereenvoudigd, en tijd in het ziekenhuis kan worden bespaard.

Visie

Virtual Reality voor alle patiënten. Toegankelijk en betaalbaar. Dat is onze toekomstvisie. Een optimale samenwerking tussen patiënten, zorginstellingen, technici en het bedrijfsleven is hiervoor noodzakelijk.

Over ons

Stefan van Rooijen, arts

Founder

“Als we door de ogen van de patiënt kijken kunnen we de gezondheidszorg anders inrichten. Zodra we weten wat de patiënt voelt en denkt behandelen we hem of haar heel anders.”

Stefan sloot zich aan bij het Reshape Innovation Center van het Radboud UMC om na zijn opleiding tot basisarts innovatieve ideeën succesvol toe te passen in de zorg. Naast zijn huidige functie als arts/onderzoeker leidt hij twee succesvolle startups verbonden aan de Health Innovation Campus  Eindhoven: VisitU en Infor-Med.

Gerrit Slooter, chirurg

Co-Founder

We halen de toekomst naar voren door innovaties in de zorg daadwerkelijk te implementeren.’’

Gerrit is een innovatieve chirurg met bijzondere aandacht voor kijkoperaties. Samen met Stefan heeft hij Infor-Med opgericht. Dit is het instrument om zorginnovaties daadwerkelijke te implementeren. Gerrit is een geliefd spreker en vertelt vol passie over de verbetermogelijkheden in de gezondheidszorg.

 

Partners

Acknowledge-logo

Owner

philips logo2

Health innovation

brainport

Business and finance

tue logo2

Business and science

mmc logo2

Living lab

MUMC

Living lab

visitU

VR connect

med-vr

VR research

Content

clini clowns logo

Content

visyon

Technical support

MedKitVR_Groen_Transparant

VR hardware service

radboud logo2

Living lab

Living lab

Metropool eindhoven

Financial Support

olympus

Content

JJ-logo

Content